Προειδοποίηση
 • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
 • Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML

ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Η ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. είναι η μετεξέλιξη τής ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Σ.Α.Ζ.) Α.Ε., ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσής της. Σκοπός των αλλαγών αυτων είναι η Ιόνιος Αναπτυξιακή ν΄ ανταποκρίνεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, στις προσδοκίες των επιχειρήσεων, των δημόσιων φορέων, των πολιτών των νησιών τού Νοτίου Ιονίου, καθώς και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου μέρους. Η ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ είναι αναπτυξιακή ανώνυμη εταιρεία, με μετόχους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και συλλογικούς φορείς των τριών τομέων της οικονομίας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε, ως ΣΑΖ Α.Ε., στις 27 Μαρτίου του 1998 με Μετοχικό Κεφάλαιο 20.000.000 δρχ., επιμεριζόμενο σε 1.000 μετοχές και Μετόχους την Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.), την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.), το Σύνδεσμο Ύδρευσης, το Σύνδεσμο Καθαριότητας και το Δήμο Ζακυνθίων.
Τον Μάιο του 2002, πραγματοποιήθηκε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας και εισήχθησαν δύο νέοι μέτοχοι: το Επιμελητήριο Ζακύνθου και η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Ζακύνθου.
Σε νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2003, εισήχθηκε ως νέος μέτοχος και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ζακύνθου.
Τον Ιούνιο του 2006, η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, αποφάσισε να προβεί σε νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία έχουν ανταποκριθεί — εκτός των παλαιών Μετόχων — οι Δήμοι Λαγανά, Ελατίων, Αλυκών και Αρτεμισίων.
Τον Νοέμβριο 2016, η νέα Διοίκηση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νοτίου Ιονίου ξεκίνησε την αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση της εταιρείας, με νέο προσωπικό, δημιουργική φιλοσοφία, σαφείς διαδικασίες λειτουργίας και εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας, με σκοπό να εντοπίσει και υλοποιήσει τις στρατηγικές κατευθύνσεις που, με τα σημερινά δεδομένα, έχουν την μέγιστη προστιθέμενη αξία για τα νησιά του Νοτίου Ιονίου και των πολιτών τους και να έχει η Ιόνιος Αναπτυξιακή την ετοιμότητα να διαχειρίζεται τις πιθανές αλλαγές των δεδομένων του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των συγκυριών, ώστε να εξουδετερόνονται ή, αν αυτό δεν είναι δυνατόν, να ελαχιστοποιούνται οι αρνητικές επιπτώσεις στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων.

Διεύθυνση: Μαχαιράδο (πρ. Δημαρχείο)
T.K.: 29 092, Π.Ε. Ζακύνθου

Τηλ: 26950 43931
Fax: 26950 43932

Άννα Μεϊντάνη, Γενική Δ/ντρια: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διονυσία Βυθούλκα, Οικονομολόγος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νικόλαος Σιδηροκαστρίτης, Γεωπόνος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στέλλα Αντιόχου, Γεωπόνος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : http://www.ioniosanaptixiaki.gr/

 
 

Επικοινωνια

 • Δημος Ζακυνθου
 • Πλατεια Διονυσιου Σολωμου 1
 • Τ.Κ : 29100
 • Τηλ. Κεντρο : 26953 61300
 • Email : dimoszak@otenet.gr

Χρησιμα Τηλεφωνα

 • Αστυνομια
  26950 - 42550, 22100, 22100
 • Πυροσβεστικη 
  26950 - 22199, 22161
 • Πρωτες Βοηθειες
  26950 - 23166